Polar V800

Rövid áttekintés

Elit és elkötelezett sportolóknak, akik mindig csúcsteljesítményre törekednek
Minden edzést és az egész nap aktivitását méri
Segít átlátni az edzésterhelést és a szükséges regenerációs időt
A beépített GPS segítségével nyomon követi a sebességet, a megtett távolságot és az útvonalat is
Teljes mértékben testre szabható sportprofilok, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki edzéseiből
Tökéletes társ a váltási időt igénylő, több sportágat lefedő edzésekhez
A kényelmes hibrid jeladóval még vízben is pontos pulzusadatokat biztosít
Lehetővé teszi, hogy megtervezze és kielemezze edzéseit az ingyenes Polar Flow alkalmazás és webes szolgáltatás használatával
Kompatibilis a Polar Bluetooth® Smart futó- és kerékpáros érzékelőkkel
Vízállóság: 30 m

Smart Coaching funkciók

Ortosztatikus teszt

Aktuális kondíciója alapján segít az edzések optimalizálásában.
Az ortosztatikus teszt az aktuális kondíció meghatározására szolgáló egyszerű és megbízható teszt. Megmutatja, hogy a pulzusszám hogyan változik edzés, valamint az olyan tényezők hatására, mint a stressz, vagy a betegség. A teszt rendszeres elvégzésével megtudhatja, hogy hogyan változik a pulzusszáma és mi az, ami azt befolyásolhatja. Segítségével úgy tervezheti meg edzéseit, hogy a teste mindig regenerálódni tudjon.

Motivációs ikon

Motiváló visszajelzés közvetlenül az edzés után.
A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

Training load

Megmutatja az edzés szervezetre kifejtett terhelésének a mértékét.
Megmutatja az edzés szervezetre kifejtett terhelésének a mértékét, így összehasonlíthatóvá válnak a különböző edzések. A Training Load folyamatos figyelemmel kísérése segít meghatározni a határaidat, amelyhez igazíthatod az intenzitást és a terjedelmet.

Intelligens kalóriaszámláló

Pontosan megmutatja az elégetett kalóriák számát.
Az OwnCal a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki.

Futási index

A futási teljesítmény fejlődését illusztrálja.
Ha szeretné minél jobb szinten tartani futási teljesítményét, ez a funkció nagy segítségére lesz. Rendszeres használatával megtudhatja, hogy futása mennyire hatékony. Futási index pontszáma minden futás után automatikusan kiszámításra kerül pulzusszáma és a GPS vagy lépéshossz érzékelőből származó sebesség adatok alapján. A magasabb pontszám azt jelenti, hogy kevesebb erőfeszítéssel képes gyorsabban futni. A V800 modellben a funkció azt is érzékeli, ha felfelé vagy lefelé fut.

Fitness teszt

Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről.
Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad. A teszteredmények rendszeres összehasonlításával nyomon követheti edzettségi szintje fejlődését

Recovery status

Segít meghatározni a terhelés és pihenés megfelelő arányát.
Találd meg a terhelés és pihenés megfelelő arányát, hogy megkapd a valós terhelhetőségi állapotodat a következő edzés előtt. A pihentségi állapot az edzések és a napi aktivitás göngyölített terhelési mutatói alapján kerül meghatározásra. Ennek a mutatónak a folyamatos követése segít elkerülni az alul-, illetve a túledzettséget

Funkciók

- Test adatait mérő funkciók

 • 24/7 activity tracking
 • Felhasználó által meghatározható pulzusszám határértékek

A zónák határértékeit három módon állíthatja be: alapértelmezett pulzustartományként, melyet az óra a maximális pulzusszám alapján automatikusan számol ki; szabadon beállított pulzustartományként, melynek határértékeit igényei szerint állíthatja be; vagy az egyénileg meghatározott küszöbértékeken alapuló pulzustartományként.

 • HRmax (felhasználói szett)
 • HRmax (pluzusszám maximum) (életkor alapján)

A percenkénti szívverések (bpm) legmagasabb száma maximális fizikai erőkifejtés során. A maximális szívritmus hozzávetőleges kiszámításához vonja ki az életkorát a 220-ból. A HRmax az edzés intenzitásának meghatározásánál hasznos, mivel az intenzitási zónákat a HRmax segítségével lehet meghatározni. Egyes Polar termékek meghatározzák a maximális szívritmust a Polar Fitness Test programban. Lásd még: HRmax (Polar Fitness Test-alapú).

 • Polar Fitness Test (Polar Fitnesz Teszt)
 • Polar OwnCal ® - Smart calories

A jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló kiszámolja az elégetett kalóriák számát. A számítás az Ön egyedi adatain alapszik: a súlyán, magasságán, korán, nemén és a fizikai aktivitás intenzitásán. A Smart Calories elérhető pulzusfigyelőkben és aktivitás-követőkben is.

 • Pulzus (HR) - alapú célzónák figyelmeztető vizuális- és hangjelzéssel

Meghatározhatja az edzés célzónáit a szívritmus alapján, megkönnyítve ezáltal a helyes intenzitás meghatározását. Ha elhagyja a beállított zónát, akkor az edzőkomputer vizuális- és hangjelzéssel figyelmeztet.

 • Átlagos és maximális pulzus minden körben
 • Automatikus életkor alapú célzóna - percenkénti pulzusszám (bpm) / %

A biztonságos és hatékony edzés érdekében az edzőkomputer az életkor alapján (220 mínusz az életkor) automatikusan megállapítja a pulzuscélzóna határértékeit. A határértékeket a pulzusszám (bpm) vagy a maximális pulzusszám százaléka (%) formájában határozza meg. Lásd még: Manuális célzóna.

 • Átlagos, minimum és maximális pulzus az edzés alatt
 • Pulzusszám - percenkénti pulzus (bpm) / %

A pulzusszám azt mutatja, hogy szíve mennyire dolgozik. A pulzusszám a percenként szívverések számában (bpm) vagy a maximális pulzusszám százalékában (%) fejezhető ki.

 • Pulzustartományok

A pulzustartományok segítségével könnyedén kiválasztható és nyomon követhető az edzés intenzitása, és egyszerűen követhetők a pulzusalapú edzésprogramok. Az alapértelmezett pulzustartományok a maximális pulzusszám százaléka alapján öt zónára oszthatók: nagyon könnyű (HRmax 50-60%-a), könnyű (HRmax 60-70%-a), közepes (HRmax 70-80%-a), nehéz (HRmax 80-90%-a) és maximális (HRmax 90-100%-a). A tartományok saját igény szerint is beállíthatók.

 • Training Benefit

A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindannyiunknak sok segítséget nyújt. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintést láthat, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzés fájlt, vagy ellátogathat a Polar web szolgáltatásokba is egy részletesebb elemzésért.

 • Training load

Megmutatja az edzés szervezetre kifejtett terhelésének a mértékét, így összehasonlíthatóvá válnak a különböző edzések. A Training Load folyamatos figyelemmel kísérése segít meghatározni a határaidat, amelyhez igazíthatod az intenzitást és a terjedelmet.

 • Recovery status

Találd meg a terhelés és pihenés megfelelő arányát, hogy megkapd a valós terhelhetőségi állapotodat a következő edzés előtt. A pihentségi állapot az edzések és a napi aktivitás göngyölített terhelési mutatói alapján kerül meghatározásra. Ennek a mutatónak a folyamatos követése segít elkerülni az alul-, illetve a túledzettséget.

- Edzésfunkciók

 • Irányított interval edzés – pulzus / távolság

Készíts az időn, a pulzusértéken, esetleg a megtett távolságon alapuló interval edzést, és figyeld az edzés közben kapott útmutatásokat.

 • HeartTouch – az óra gomb nélküli funkciója

Amikor a HeartTouch funkció be van kapcsolva, akkor edzés közben a különböző edzési információk megtekinthetők a gombok megnyomása nélkül is (például, ha a kesztyű miatt a gombok használata nehézkes), mindössze közelebb kell vinni az edzőkomputert a transzmitterhez.

 • Rezgő- és hangjelzések

Edzés közben hangjelzés vagy rezgés figyelmezteti például arra, ha lassítania kell vagy fokoznia kell a tempót a tervezett edzéscélok eléréséhez.

 • Úszás elemzés

Elemezd úszás teljesítményedet a széleskörű úszás értékeléssel. Méri a leúszott távot, az úszás idejét és sebességét, a karcsapások számát, sőt, azt is felismeri, hogy milyen úszásnemben edzel. A SWOLF értékkel fejlesztheted az úszás teljesítményedet.

 • Érintő gesztusok

Ha idő üzemmódban megérinti az edzőkomputer kijelzőjét, megjelenik a kipihentségi állapota. Edzés közben a kijelző megérintésével köridőt indíthat, válthat az edzés nézetek között vagy bekapcsolhatja a világítást.

 • Körök száma - korlátlan
 • Edzőkomputer beállítások

A használt edzőkomputertől függően a WebSync szoftverrel vagy a Polar Flow webes szolgáltatással szerkesztheti a beállításokat.

 • Grafikus célzóna kijelző

Ez a funkció grafikusan megjeleníti a kijelzőn azt a zónát, amelyben az edzés során tartózkodik, így Ön könnyebben tud a kívánt intenzitási zónában maradni.

 • Automatikus görgetés a kijelzőn

A funkció használatával a kijelző automatikusan vált a különböző megjelenítési módok között, így Önnek nem kell levennie a kezét a kormányról. Az automatikus kijelző görgetés aktiválásával a kerékpározás kényelmesebbé és biztonságosabbá válik.

 • Automatikus köridő - rögzítés
 • Sport profilok (állítható)

Beállíthatja kedvenc sportjait és minden sporthoz különböző beállításokat határozhat meg. Például, minden sporthoz testre szabott nézetet hozhat létre és beállíthatja, hogy milyen adatokat szeretne megjeleníteni edzés közben: csak a pulzusszámot, vagy csak a sebességet és a távolságot – ami leginkább megfelel edzési igényeinek és követelményeinek. A hozzáadott szenzorokat is automatikusan érzékeli. A Polar RCX5-tel 15 sport profilt állíthatsz be, míg a Polar V800-zal 20-at és akár 4-et a V650-nel.

 • Átállási idők a több sportot magában foglaló edzéseken

Megjeleníti az egyik sportágról a másikra történő váltáshoz szükséges időt.

 • Több sportot magában foglaló edzés

Mindössze néhány gombnyomással válthat a sportok között, ami például triatlon esetén nagyon fontos.

 • ZonePointer
 • Felhasználó által konfigurálható kijelzők – minden sor

Ez a funkció lehetővé teszi az edzőkomputer kijelzőjének konfigurálását, hogy azokat az információkat mutassa az edzés során, melyekre szüksége van. A konfigurálást a pulzusmérőn, a ProTrainer 5 szoftverben vagy a Polar Flow webes szolgáltatásban is elvégezheti.

 • Edzés emlékeztető

Az edzés alatti ivásra, evésre egy egyéb fontos tevékenységekre figyelmeztet.

 • ZoneLock

A ZoneLock funkció segít összegyűjteni bizonyos mértékű intenzitást. A zóna rögzítésére az edzés megkezdése előtt és közben is lehetőség van - ehhez nyomja meg a gombot akkor, amikor a kívánt zónában tartózkodik.

- A Polar Flow webes szolgáltatás funkciói

 • Lépések

A napi megtett lépéseket számolja, mely a napi aktivitás megcélzását teszi nagyon egyszerűvé. Az alap javasolt cél a napi 10000 vagy annál több lépés.

 • Speciális edzés elemzés

Lehetővé teszi az edzés minden részletének egyszerű kielemzését, hogy jobban megérthesse teljesítményét és tanulhasson az edzéseiből.

 • Térkép nézet

Ha GPS-t használ, az edzés útvonalát térképen is megtekintheti. A térkép nézetben még részletesebben kielemezheti az edzésadatait.

 • Újraélés

Egy videó funkció, mellyel láthatod az edzésednek és útvonalaidnak kiemelt részeit.

 • Training targets
 • Aktivitás zónák

Az aktivitás zónák öt intenzitási szinten követik napi aktivitásait: pihenő, ülő, alacsony, közepes és magas. Napi aktivitási szintjét a Polar Flow webes szolgáltatással és a mobil alkalmazással ellenőrizheti. Össze is hasonlíthatja különböző aktivitási zónák intenzitását (alacsony, közepes és magas), így minél magasabb az intenzitás szintje, annál gyorsabban éri el aktivitási célját. A Polar Flow webes szolgáltatásában még több példát találhat az alacsony, közepes és magas intenzitású aktivitásokra.

 • Haladó aktivitás-analízis

Az aktivitás jelentések tárolják minden nap aktivitását, hogy könnyel elemezhesse napi és hosszú távú fizikai tevékenységét. A teljes aktivitási idő megmondja az összes testmozgással töltött idő mennyiségét, mely jót tett testének és egészségének. Emellett a sok részlet mellett, melyet napi fizikai aktivitásával és minden ezzel járó egészségi jótékony hatással kapcsolatban kaphat, valamint láthatja inaktív időszakait, és azt, amikor túl hosszú ideig tétlen volt.

 • Edzésnapló

A Napló a Polar weboldalán elérhető. Ha áttölti az edzésadatait a csukló egységről a Naplóba, könnyedén nyomon követheti munkáját és következő edzéseit is megtervezheti. Az edzéseket havi és heti nézetben is megtekintheti, valamint havi és heti összefoglalót is talál róluk.

 • Training load

Megmutatja az edzés szervezetre kifejtett terhelésének a mértékét, így összehasonlíthatóvá válnak a különböző edzések. A Training Load folyamatos figyelemmel kísérése segít meghatározni a határaidat, amelyhez igazíthatod az intenzitást és a terjedelmet.

 • Recovery status

Találd meg a terhelés és pihenés megfelelő arányát, hogy megkapd a valós terhelhetőségi állapotodat a következő edzés előtt. A pihentségi állapot az edzések és a napi aktivitás göngyölített terhelési mutatói alapján kerül meghatározásra. Ennek a mutatónak a folyamatos követése segít elkerülni az alul-, illetve a túledzettséget.

- Polar Flow mobil alkalmazás funkciók

 • Lépések

A napi megtett lépéseket számolja, mely a napi aktivitás megcélzását teszi nagyon egyszerűvé. Az alap javasolt cél a napi 10000 vagy annál több lépés.

 • Alvás időtartama és minősége

Automatikus elkezdi számolni az alvás idejét, amikor lefekszik és a mozgása lelassul. A Polar Flow mobil alkalmazás és webes szolgáltatás megmutatja, hogy mennyit aludt összesen, illetve mennyire volt pihentető az alvás. A pihentető és a nem pihentető alvás kijelzésével részletes információkat kaphat arról, hogy hogyan aludt az éjszaka során, melynek segítségével meghatározhatja, hogy a mindennapi életében bekövetkezett hatások hogyan hatnak az alvására.

 • Mobil alkalmazás kompatibilitás

iPad (3. és 4. generáció), iPad mini, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPod touch (5. generáció). Az androidos verzió később kerül megerősítésre.

 • Azonnali edzés elemzés
 • Inaktivitási figyelmeztetés

Emlékezteti Önt, hogy túl sokáig ücsörgött. A V800 Flow alkalmazása jelez ha túl hosszú ideje nem mozdultál meg.

 • A szövegek angol, francia, finn, német, olasz és spanyol nyelven is megjeleníthetők
 • Egyszerű adatszinkronizálás a Polar Flow webes szolgáltatással Bluetooth® Smart-on keresztül

- Integrated GPS features

 • Vissza a kezdőpontra

Visszavezeti Önt a kiindulópontra a lehető legrövidebb útvonalon, és megmutatja az addig fennmaradó távolságot is. Most már kalandosabb utakat is bátran felfedezhet, tudván, hogy egy gombnyomásra van csak attól, hogy megtalálja a visszavezető utat.

 • Autostart/stop

Ha bekapcsolja ezt a funkciót, az edzőkomputer automatikusan elindítja vagy leállítja az edzésrögzítést, amikor Ön elindul vagy megáll.

 • Útvonal útmutatás

Az előre megtervezett, korábban rögzített és a Polar Flow webes szolgáltatásban megosztott útvonalakat követi.

 • SpeedPointer
 • Distance – training, lap, trip and total
 • Race Pace
 • Speed/Pace – current, average and maximum
 • Running Index
 • Energiatakarékos üzemmód

Hosszú edzések során segít az elem élettartamának megnövelésében. A GPS adatokat 1 másodperces vagy 60 másodperces időközönként rögzítheti. A hosszabb intervallum hosszabb rögzítési időt tesz lehetővé, míg a rövidebb részletesebb adatokat biztosít.

- Bluetooth® Smart pedálfordulatmérő funkciók

 • Pedálfordulat – pillanatnyi, átlagos és maximális

- Bluetooth® Smart sebességmérő funkciók

 • Sebesség – pillanatnyi, átlagos és maximális
 • Távolság – edzési, kör, út és teljes
 • Kerékpár beállítások – három kerékpárhoz

Az edzőkomputerben maximum három kerékpár beállításainak megadására van lehetőség. Amikor elkezdi az edzést, kiválaszthatja a kerékpárhoz és az adott edzéshez tartozó beállításokat.

 • Autostart/stop

Ha bekapcsolja ezt a funkciót, az edzőkomputer automatikusan elindítja vagy leállítja az edzésrögzítést, amikor Ön elindul vagy megáll.

 • Versenytempó

A versenytempó funkció segítségével beállíthatja a kívánt sebességet/tempót egy adott távolsághoz. Segíthet a tempó megtartásában azáltal, hogy megjeleníti a jelenlegi sebességet/tempót, valamint azt is kijelzi, hogy mennyivel jár a kitűzött cél előtt vagy mögött.

 • Emelkedésmérés

- Bluetooth® Smart Kéo Power érzékelő funkciók

 • Hamarosan

- Bluetooth® Smart lépéshossz érzékelő funkciók

 • Pedálfordulat – pillanatnyi, átlagos és maximális
 • Távolság – edzési, kör, út és teljes
 • Jump teszt

Segít a láb izomerejének és teljesítményének, valamint annak meghatározásában, hogy mennyire fáradtak az izmai. Polar Bluetooth® Smart Stride szenzort igényel.

 • Versenytempó

A versenytempó funkció segítségével beállíthatja a kívánt sebességet/tempót egy adott távolsághoz. Segíthet a tempó megtartásában azáltal, hogy megjeleníti a jelenlegi sebességet/tempót, valamint azt is kijelzi, hogy mennyivel jár a kitűzött cél előtt vagy mögött.

 • Futási index

A futási index alapjául a futás közben mért szívritmus és sebesség adatok szolgálnak. Ez napi információkat ad a teljesítmény szintről (az aerob erőnlétről és futási gazdaságosságról egyaránt). Ha a futási hatékonyság javul, akkor a futási teljesítmény gazdaságossága is javul. A V800 modellben a funkció azt is érzékeli, ha felfelé vagy lefelé fut.

 • Átlagos lépéshossz
 • Sebesség/Tempó – pillanatnyi, átlagos és maximális
 • Sebesség/tempó-alapú célzónák képi vagy hang figyelmeztetéssel

- Adatrögzítő funkciók

 • Memóriakijelzés
 • Memory capacity 60 h training with GPS and HR
 • Edzésnapló

Akár 80 óra edzésidő rögzítésére képes (a nyelvbeállításoktól függően változhat). Megtekintheti az elmúlt négy hét edzés előzményeit és a következő négy hétre tervezett edzéseket is.

 • R-R rögzítés

Az R-R rögzítés a szívritmus intervallumokat rögzíti, ami a két szívverés között eltelt időt jelenti. Ez az információ mint pillanatnyi percenkénti szívverés érték is megjelenik a rögzített mintákban. Az RS800XC és a CS600X pulzusmérőkkel 1 ms pontossággal elemezheted a szívfrekvencia-változékonyságodat (HRV) a ProTrainer 5 szoftver segítségével. A V800 esetében ezt a Flow webs felületen teheted meg.

 • Heti összefoglaló

A heti előzményeknél a heti edzés adatok tekinthetőek meg. A hét kiválasztásával megtekintheti az adott hét edzés adatait.

- Szintmérő és barométer funkciók

 • Hőmérséklet
 • Szintkülönbség, emelkedő és lejtő - méter, fok, százalék

A magasságot egy atmoszférás légnyomás érzékelő méri. A magasság növekvő és csökkenő méter/láb mértékegységben kerül kijelzésre, ill. a meredekség százalékos formájában.

- Adatátvitel

 • Kompatibilis a PC Windows XP, Windows 7, Windows 8, és későbbi verziókkal
 • Kompatibilis a Polar Flow mobil alkalmazással Bluetooth Smart-on keresztül
 • Kompatibilis a Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8, és későbbi verziókkal
 • Kompatibilis a Polar Flow web szolgáltatással hagyományos USB kábelen keresztül
 • Adat exportálás

Az adatok exportálása után elküldheted azokat bármely harmadik félnek.

 • Edzésnapló exportálása (polarpersonaltrainer.com) 

Edzésnaplód exportálása a polarpersonaltrainer.com oldalról a Flow szolgáltatásba.

 • Edzésnapló exportálása (ProTrainer 5) 

Edzésnaplód exportálása a ProTrainer 5 szoftverből a Flow szolgáltatásba.

- Az óra funkciói

 • Háttérvilágítás
 • Firmware frissítés

Egy USB kábel segítségével, mindig frissítheted szoftvered a legfrissebb verzióra.

 • Dátum és a hét napjának kijelzése
 • Display texts in 13 languages
 • Gombzár ( KeyLock)
 • Elem élettartam: Akár 13 óra edzésidő, 50 óra energiatakarékos GPS üzemmódban, 30 nap napi aktivitást mérő idő módban
 • USB kábelen tölthető elem
 • Hét napja (12/24h) ébresztőóra és szundi funkcióval
 • Vízálló - 30m


- A dobozban

 • Polar V800 pulzusmérővel
 • Polar V800 pulzusmérő óra
 • Polar H7 pulzusmérő jeladó
 • Hagyományos USB kábel
 • Polar V800 Használatbavételi útmutató


 

 

  

 

 

 

 

[+ további leírás] [- kevesebb leírás]
Polar V800
Értékelés:
Gyártó:Polar
9 ajánlat: 97.875 - 169.900 Ft
Árösszehasonlítás Vélemények a Polar V800 termékről
Terméknév
Ár
Szállítás Készletinfó Bolt   
Polar V800 Sportóra - Kék-piros

Polar V800 Sportóra - Kék-piros

97.875 Ft

1.190 Ft

1 munkanap Bolt info Értékeld a boltot!
Polar V800 HR GPS sportóra (fekete)

Polar V800 HR GPS sportóra (fekete)

110.900 Ft

Részletek a boltban!

Érdeklődjön partnerünknél Bolt info Értékeld a boltot!
Polar V800 GPS HR multisport óra beépített GPS-el H7-es jeladóval fekete (90047437)

Polar V800 GPS HR multisport óra beépített GPS-el H7-es jeladóval fekete (90047437)

112.900 Ft

Ingyenes kiszállítás

7 nap Bolt info Értékeld a boltot!
Polar V800 HR GPS sportóra (piros)

Polar V800 HR GPS sportóra (piros)

115.000 Ft

Részletek a boltban!

Érdeklődjön partnerünknél Bolt info Értékeld a boltot!
 V800 HR beépített GPS multisport óra

V800 HR beépített GPS multisport óra

129.000 Ft

Ingyenes kiszállítás

Érdeklődjön partnerünknél Bolt info Értékeld a boltot!
Polar V800 HR Sportóra - Kék

Polar V800 HR Sportóra - Kék

129.899 Ft

1.250 Ft

2nap Bolt info Értékeld a boltot!
Polar V800 HR pulzusmérő óra (kék/piros)

Polar V800 HR pulzusmérő óra (kék/piros)

129.900 Ft

Ingyenes kiszállítás

Érdeklődjön partnerünknél Bolt info Értékeld a boltot!
 Equine V800 Science pulzusmérő óra lovas szettben

Equine V800 Science pulzusmérő óra lovas szettben

169.900 Ft

Ingyenes kiszállítás

Érdeklődjön partnerünknél Bolt info Értékeld a boltot!
 Equine V800 pulzusmérő óra lovas szettben

Equine V800 pulzusmérő óra lovas szettben

169.900 Ft

Ingyenes kiszállítás

Érdeklődjön partnerünknél Bolt info Értékeld a boltot!