Trotec  MD 02-16

Nedves, penészes falak? 
Van megoldás!

Az egyik legcsendesebb párátlanítónk - minimális fogyasztással

Újdonság! A nagy sikerű Trotec TTK 50-es páramentesítő 2013-ban megújult, még szebb külsőt, és modernebb belső szerkezetet kapott, pedig már korábban is a legjobb páramentesítők közé tartozott. Az új modell nagyobb páramentesítő teljesíményre képes, ugyanakkora áramfelvétel mellett. A párátlanító új neve Trotec MD 02-16. A raktárkészlet erejéig a korábbi típust is megvásárolhatja 6.800 Ft-tal olcsóbban, mindössze 59.600 Ft-ért. A két típus összehasonlításához kérem kattintson ide: Párátlanítók összehasonlítása
Páramentesítés a penész és a vizes ablakok megszűntetésére
A párátlanító készülék használatával megszűnik a penészgomba, eltűnnek a foltok a falakról. Ezzel egyidőben dohszag is elmúlik. Néhány hét használat után újra egészséges levegőt lélegezhet. A páramentesítés hatékony megoldás a téli időszakban jelentkező vizes ablakok kezelésére is. Ez a páramentesítő a kondenzációs módszernek köszönhetően kb. 150-200-szor nagyobb teljesítményre képes, mint a kis tablettás párátlanítók, így sokkal hatékonyabb és gazdaságosabb fegyver a gombák elleni küzdelemben.
Az MD 02-16 (korábban TTK 50)-es páramentesítő előnyei Lakásokban 50 m2-ig javasoljuk az MD-02-16-os párátlanító készüléket.

A párátlanító automata üzemmódban érzékeli és tartja a beállított páratartalmat, így nem engedi hogy újra olyan szintre emelkedjen a páraszint, ahol szaporodásnak indulhatna a penészspóra és az sem fordulhat elő, hogy a páramentesítő túlságosan kiszárítja a levegőt. A Trotec párátlanító fényjelzést ad, amikor megtelik a 3,5 literes tartály és a túlfolyás elleni védelem leállítja a páramentesítő gépet. Ha nem szeretne a tartály ürítéssel foglalkozni, lehetősége van egy tömlőt csatlakoztatni a párátlanítóhoz és azzal elvezetheti a vizet egy lefolyóba.

A páramentesítő hátoldalán található mosható szűrőbetét megfogja a porcicákat, a hajszálakat és a szöszöket. A működés során pedig a vízhez tapadnak az apróbb porszemek is, így a mellékesen légtisztítást is végeznek a párátlanító készülékeink.

Ügyfeleink általában hosszas keresgélés és rengeteg pénzkiadás után keresnek fel minket. Amikor a pénztárcájuk kárára meggyőződtek arról, hogy kevés a penészgátló szerek, festékek, szigetelések stb. alkalmazása. Míg a felsorolt eszközök részleges eredményhez vezetnek, addig az  általunk ajánlott páramentesítők garantáltan megoldják a magas páratartalommal járó gondokat.

Páramentesítő berendezéseink használatával könnyedén az ideálisra, azaz 50-55 % -ra lehet szárítani a levegőt. Ezen az optimális értéken nem képes kialakulni a folt a falakon.

Az automata párálanító tartani fogja az optimális páratartalmat a lakásban, ezáltal a fal nem tudja beszívni a nedvességet, vagy ha már benedvesedett, akkor a vizet átadja a levegőnek, amiből az pedig a páramentesítőbe kerül. 

Figyelem: Cégünk a Trotec márka esetében is csak azokat a típusokat forgalmazza, melyek mögött hosszú évek tapasztalata áll, és mind minőségben, mind pedig áramspórolásban felülmúlják a piacon kapható egyéb típusokat.
Mire használják a leggyakrabban párátlanító berendezéseinket? A régi épületekben és az új nyílászárókkal leszigetelt lakásokban egyaránt gondot okoz a penészgomba képződés, mely egyrészt rettentően csúnya, másrészt pedig jelentősen rontja a levegő minőségét. Ez hosszú távon allergiához és asztmához vezethet. Az ebből adódó károk és költségek idővel nagyon magasra szöknek. Ezért érdemes a levegő páraszintjét egy megbízható párátlanítóval a megfelelő szinten tartani.  

- Nedves ablakok szárítása: A magas páratartalom miatt fűtési szezonban folyik a víz az ablakokon. Az MD 02-16-os párátlanító leszárítja a vizet az ablakokról, így azok mindig szárazak maradnak.

- Penészmentesítés: Párafaló gépeink tökéletesen karbantartják a levegő páratartalmát, így nem szaporodik a penészspóra.

- Falszárítás, árvíz, csőtörés utáni szárítás: A páramentesítő használatával kiszáradnak a falak. 
 
- Pince szárítása: A csapadékos időkben sok pincében megjelenik a talajvíz, mely a falak kapilláris csövein keresztül képes magasra szivárogni. Páramentesítő berendezéseink ezt a problémát is könnyedén kezelik. A pincékben általában hidegebb levegő van, ezért, amikor beáramlik kívülről a meleg levegő, ami sokkal több páratartalmat képes hordozni, akkor rögtön kicsapódik a hideg falra a nedvesség.
 
- Doh szag ellen: A párátlanítók megszűntetik a doh szagot.
  
- Ruhaszárítás: Párátlanító használatával a ruha száradási ideje akár a harmadára, negyedére csökken és nem terheli meg a párás levegő a lakókat.
A Trotec MD 02-16-os páramentesítő fontosabb tulajdonságai:
 • Max. 20 liter/nap párátlanító teljesítmény (35 °C/ 90 % pt.)
 • Max. 16 liter/nap párátlanító kapacitás (30 °C/ 80 % pt.)
 • Méri és szabályozza a páratartalmat
 • Áramspóroló késleltetés: Megenged +-3 %-os páratartalom ingadozást, így nem kapcsol állandóan ki-be
 • Automatikus túlfolyásvédelem: lekapcsol, amint megtelt a tartály és ezt jelzőfénnyel is jelzi!
 • Kivehető, könnyen üríthető víztartály
 • Tömlőcsatlakozási lehetőség - így a tartályürítés kiiktatható
  Könnyen hordozható, kerekeken mozgatható, fogantyúval emelhető
 • Kimosható, antibakteriális levegőszűrő
 • Modern design, szép külső, különösen alkalmas lakóhelyiségekbe
 • A vásárlás után azonnal működik (nincs szükség összeszerelésre, nincs egyéb költség!)
 • Működési tartomány: 5 °C  - 35 °C - ig
 • Nem igényel figyelmet az alkalmazás során, mert automatikusan szabályoz
 • Kiváló minőségű, megbízható rotációs kompresszorral szerelt - a rotációs kompresszornak alacsonyabb az áramfogyasztása, mint a hagyományos kompresszoroknak és csendesebbek
 • Üzemmódjelző lámpák
 • Karbantartásmentes: nincs szükség hűtőfolyadák utántöltésre
 • FREON mentes, CE tanúsítvány
 • Automata leolvasztás
 • Halk


Az MD 02-16  (TTK 50 S) páramentesítő a kondenzációs módszernek köszönhetően nagyobb teljesítményre képes és ezt hosszú évek múlva is megtartja, nem úgy, mint a tablettás párátlanítók.
 

Fontos: Az általunk forgalmazott párátlanító berendezések mindegyike első osztályú termék. Hasonlítsa össze pl. áramfogyasztásukat más hasonló páramentesítő gépekkel. Sok esetben készülékeink fogyasztása kétharmada, vagy a fele az egyéb párátlanítók fogyasztásának.
 
A gép ára már magában foglalja az ÁFÁ-t is. 1-2 munkanapon belül szállítunk az egész ország területére. (3.000 Ft)
A párátlanító műszaki paraméterei
Feszültség: 220V-240V / 50Hz
Áramfelvétel: max. 250 W
Optimális párátlanító teljesítmény: 16 l / nap (30 °C/ 80 % pt.)
Maximális: 20l / nap (35 °C/ 90 % pt.)
Ajánlott terület: átlagos körülmények között: 50-60 m2-ig
Extrém körülmények: tartós (30 °C/ 80 % pt.) 30 m2-ig
Kondenztartály: kb. 3,5 liter
Hűtőfolyadék: R 134 A
Méretek: (M/SZ/M): 530 x 310 x 220 mm
Ventilátor telj.: max 120 m3/h
Zajszint:  < 41 dB
Súly: 11,1 kg
Hordozhatóság: kerekeken
Üzemi hőmérséklet: 5°C~35°C
 
Szűntesse meg a magas páratartalommal járó gondjait! Most 8 napos pénz visszafizetési és 2 éves teljes körű garanciával szállítunk.
A Trotec MD 02-16 (TTK 50) páramentesítő megvásárláshoz kérem kattintson erre az ikonra:


További kérdések esetén kérem keressen minket elérhetőségeinken: vevőszolgálat

Vásárlói vélemények, hozzászólások a párátlanító berendezéshez

 

"Szeretném ez úton is jelezni,hogy az október közepén vásárolt Trotec  TTK-50 s-párátlanító nagyon bevált, szuperül működik,és a fűtést is meg spórolja, mivel gázzal fűtünk. Örülünk,hogy rátaláltunk és nem bántuk meg!!!!!!!!!!!!!!"
Venczel Ferenc. AJKA.

"A páramentesítő teljes mértékben beváltotta a hozzáfűzött reményeket!
Először légkondicionáló beszerzésén törtem a fejem, de alapos utánaérdeklődés után inkább egy ilyen páramentesítő mellett döntöttem, mert
- sokkal kisebb befektetett energiával sokkal hatékonyabban kiszedi a vizet a levegőből,
- a párátlanító berendezést mindig odateszem ahova akarom, kölcsön is tudom adni másnak pl beázott pincéjéhez,
- a hűtés nem volt nálunk szempont, szeretjük a meleget :)
Egyébként meglepően kellemes légkört csinál a házban, nem is gondoltam, hogy ennyit számít az, hogy nem 65-70, hanem 55-60 körül van a relatív páratartalom. A páralecsapódás/gombásodás megszüntetés funkciójában (ami miatt egyáltalán beszereztem) szerintem nincs ennél jobb!
Ami még hirtelen eszembe jut hatalmas előny: a kiteregetett ruhák egy éjszaka alatt megszáradnak így télen is!
Szóval egyáltalán nem bántam meg a páramentesítő beszerzését (a légkondit azt hiszem megbántam volna).
További minden jót önöknek!"
Gasparek Csanád

"A történet ott kezdődött, hogy sürgősen szükségem volt páratartalom csökkentésére a most vásárolt és felújítás alatti 70 éves vályog házban. A belső falakat újra kellett vakolni és készült egy aljzatbeton is a szobákba. Ebből megbecsülhető, hogy kb. 300 liter vizet vittünk be a szobákba és itt akartunk festeni a frissen vakolt falakra...
Szellőztettünk, de ez télen nem volt elegendő. Körülnéztem a neten a lehetséges megoldásokat keresve. Mások tapasztalatai alapján a kémia reakció alapú, olcsó de nem hatásos, jól marketingelt terméket elvetettem. Végül több kitérő után találtam az önök oldalára, ahol a szakmaiság szintje meggyőzött és kiválasztottam a Trotec páramentesítőt. A párátlanítót egy este megrendeltem és másnap meg is kaptam. Azonnal beüzemeltem, bár tisztában voltam vele, hogy a páramentesítő nem falak szárítására való. 8-10 óra alatt megtelt a párátlanító tartálya az első napokban, és 4 nap múlva az első festékréteget felvihettük. A páramentesítő nagyon halk és 2 hét használat után már félig sem telik meg a kondenztartály 1 nap alatt felújítás közben. A párátlanító miatt hetekkel korábban tudunk beköltözni és már ott fogunk karácsonyozni!"
Köszönettel: Szendi János

"Tisztelt Farkas Tamás Úr!

Az Ön webáruházából vásárolt Trotec páramentesítő a vártnál is hatékonyabb. Valóban párátlanít, ami által megszűnt a penészedés és dohosodás a házban. Döbbenetes, hogy kb. két hónapos üzemeltetési idő alatt mennyi vizet gyűjtött össze a különböző helyiségekből. Főleg azért veszem nagy hasznát a párátlanító készüléknek, mert Miskolcon hegyi környezetben lakom, ahol egyébként is magas a páratartalom, valamint a talaj vízszint. 
Valóban csendes, kis fogyasztású és bírja a folyamatos üzemeltetést. Nemcsak a lakás belső klímája vált a párátlanító által ideálissá, hanem 25°C helyett 22°C-ra is elég fűteni, amivel jelentős fűtőanyag megtakarítást érek el. Javult az allergiás családtagjaink állapota és megszűnt a zárt helyiségekben, a szekrényekben a nyirkosodás. 
A vásárlás körülményeivel (termékkiválasztás, szaktanácsadás, házhoz szállítás) ugyanolyan elégedett vagyok, mint a páramentesítő berendezéssel. A kiskereskedelmi forgalomban kapható hasonló páramentesítők sokkal drágábbak, ezért az árával is elégedett vagyok. 
Örülök, hogy rátaláltam a webáruházára, és köszönöm a gyors, kényelmes, udvarias értékesítést! "
Gyöngyösi Eszter
Miskolc

"A Kancz úr vállalkozásaként felépített múzeumi helyiségek párátlanítását kívántuk készülékükkel megoldani – mondhatni teljes sikerrel. Jól választottunk, s remélem, akik hasonló páramentesítőt vesznek, ők sem fognak csalódni.
Köszönöm a gyors leszállítást és ügyintézést!"
Üdvözlettel: dr. Páll István, a Sóstói Múzeumfalu igazgatója

"Érdeklődésére válaszolva azt tudom mondani, hogy köszönjük önöknek, hogy ilyen páramentesítőt gyártanak. Nekünk megoldotta a problémánkat, úgytünik, hogy a vizesedés és a gombásodás lassan, de kezd megszűnni, úgyhogy bízunk benne, hogy a két helységet újra tudjuk használni. Köszönet érte."
Somodyné Ákhim Aranka,   /    Alfa-Styl KFT

"Kedves Tamás!
Az Önöktől vásárolt páramentesítő készülékre azért volt szükség, mert az ovi régi épülete alatti pincéből folyamatosan dohszag árad fel a folyosókra és a csoportszobákba. De természetesen nem csak a szag miatt vettük a párátlanító készüléket, hanem a penészgombákat is szerettük volna eltüntetni a pincéből. Ez annál is inkább fontos lett, mert a tavalyi évben egy " dühöngőt " alakítottunk itt ki, ahol megbeszéléseket tarthatunk, vendégeket fogadhatunk stb. valamint itt tartja óráit a Kids Klub angol nyelviskola is. A tapasztalataink a párátlanító gépről maximálisan pozitívak. Egy nap 2-3-szor ürítjük a teli tartályát. A páramentesítő augusztus óta folyamatosan üzemel. Ki lehet számolni, hogy mennyi vizet gyűjtött már össze ez idő alatt. A folyosókról eltűnt a dohszag, és a pincében is jóval kellemesebb a levegő. Egy hónapja már egy kölcsön páramentesítő is üzemel lent, természetesen ez is non-stop, és ennek is állandóan tele van a tartálya. Nem tudom meddig " érdemes " még várni, hogy kiszárítsa a falakat a két páramentesítő. Lehet, hogy itt nagyobb a baj, mint azt először gondoltuk, de az utólagos víz elleni szigetelésre nincs pénze az önkormányzatnak. Viszont, ha a baj eredetét nem is tudjuk megszüntetni, természetesen a készülékük folyamatosan üzemelni fog, hogy legalább a gyerekek és a kollégáim életminőségén javítsunk.
Horváthné Tóth Andrea  óvodavezető


"Az ön cégétől vásárolt párátlanító készülék maximálisan hozta a hozzá fűzött reményeinket! 3 évvel ezelőtt-egy tetőcsere alkalmával-teljesen beáztunk. Azóta folyamatosan előjött a penész és a víz a ház minden részén! De amióta a páramentesítő üzemel ezek a problémáink megszüntek! Ezért köszönettel tartozom önnek! A továbbiakban pedig amikor csak lehetőségem adódik rá, mindenkinek ajánlani fogom az ön cégét!"
Üdvözlettel:Katalin.

"Nem rég vásároltam Önöktől egy páramentesítő készüléket.
Mióta üzemeltetjük a párátlanítót, nem párásodik az ablak, nincs rossz  szag a szobában. Nem kell a vizet törölgetni az ablakról, illetve a párkányról. Sok-sok jót tudnék még írni, de a legfontosabb az, hogy a fogyatékos gyermekem éjszakái nyugodtan telnek, nem fulladozik. Ha csak ez lenne az összes haszna a  páramentesítő készüléknek, már akkor sem kidobott pénz, s jó helyre tettem a nyugdíjamat.
Nagy örömömre szolgál a cég tisztessége, megbízhatósága.
Köszönöm, a segítségét."
Bárdos Ferenc és családja Egerből

"Bárkinek szivesen ajánlom a páramentesítő gép megvételét (ajánlottam is) nekünk sokat segített a pára elleni küzdelemben. 1,5 nap alatt még mindig összeszed kb. 3,5 liter vizet. A 100 négyzetméteres házunkban eltünt az ablakokról a pára, nincsen szellőzetlen szag a lakásban. Ami még igen fontos, hogy egésznap működik és az áramszámlánk kb. 3500 Ft-tal lett magasabb, nem sokallom és nem zajosabb mint egy számítógép. Megérte megvenni."
Üdv, Gál Tamás

"A párátlanító eddig problémamentesen működik, elégedettek vagyunk vele. A lakással egy légtérben van egy földalatti gardrób szoba. A páramentesítő használata óta ebben a helyiségben érezhetően szárazabb a levegő, így a penész kialakulásának a feltétele, a magas páratartalom is csökkent. A lakószobában használva is könnyebbnek érződik a levegő.
További sok sikert!"
Gergely Attila

"A páramentesítőt azért volt szükséges megvásárolni, mert régi vályogházban lakunk, ami ebben az esős évben nagyon sok vizet, párát magába szívott. Így a falak, később már a bútor is, és a szekrényben lévő ruhán is volt egy-egy folt. Volt páratartalom mérőnk ami 75-88%-os páratartalmat mutatott annak függvényében hogy volt-e mosás vagy főzés. Amikor beüzemeltük a párátlanító készüléket 24 óra alatt kétszer megtelt a tartály (4liter). Most a páratartalom 55-65% között van. Gyorsan száradnak a ruhák, nincsenek foltok, jó a közérzet a lakásban. Mindenkinek tudom ajánlani, aki hasonló problémával küszködik."
Tóth Sándor

"Rendkívül elégedett vagyok. Már az első nap látványosan javult a levegő a lakásban. Meglepően sok párát leválasztott a páramentesítő és a ruhaszárítási idő megfeleződött. A párátlanító folyamatos üzemben működik még, de figyelve a kiválasztott pára mennyiségének csökkenését, áttérünk normál üzemmódra."
Ceglédi László

A Trotec páramentesítő készüléket a meghatározott időn belül megkaptam.
A párátlanító működésével teljesen meg vagyok elégedve, a vizes falakat 2-3 nap alatt kiszárította.
Örülök,hogy a lakás páramentesítésére egyszerű és gyors megoldást találtam,Önökön keresztül.
További sikeres munkát kívánok."
Köszönettel: Ivanics Péter

"Nem vagyok bizalmatlan netes vásárló, rendelés előtt így félelmem, és túlzott várakozásom sem volt.
Telefonos egyeztetés kicsit elbizonytalanított, mert egy drágább páramentesítőt gondoltam magunknak, melyről Ön lebeszélt mondván, hogy az elmondottak alapján elegendő a Trotec-nek ez a típusa, ha véletlenül mégsem, akkor még egy ilyen készülék kijön ebből a keretből.
Érveket elfogadtam, rendeltem, a szállítás napra pontosan megtörtént.
El kell mondjam a választás tekintetében Önnek volt igaza!!
A párátlanító tökéletesen működik, várakozásaimnak megfelelően, egy drágább páramentesítő sem tudott volna többet, vagy nem lenne rá szükségem.
Köszönöm!
Ajánlom másoknak is."
Szőke Tamás

"Egy néhány éve történt felsőszomszédbeli beázásból eredően rengeteg víz folyott az előszoba területén a padlóba és alá. Hosszútávon lassan párolgott ki egyre érezhetőbb dohos levegőt árasztva. Közben a falak tövében megjelent a gomba és lassan, de biztosan egyre nagyobb felületeken vált láthatóvá a falpenész.
Ráadásul az egész lakásban nyílászárókat is cseréltem ami tovább erősítette a folyamatot.
Tisztában voltam azzal, hogy esetemben nem a falpenésszel kell foglalkoznom, hanem az okot a víz, a pára jelenlétét kell megszüntetnem.
Az interneten sokféle páramentesítő készülékkel lehet találkozni ami erre hivatott, de hogy melyik lehet számomra a megfelelő azt csak a sok vélemény elolvasása után tudtam eldönteni és úgy tűnik jól.
Kiválasztottam a típust – Trotec TTK 50 s -  és  Önnél a megfelelő helyen a legjobb áron megvásároltam.
Az ígéretének megfelelően rövid idő alatt megérkezett a párátlanító, ami nem mellékes, mert ilyenkor az ember már türelmetlen.
Nagy várakozással indítottam be a páramentesítőt, és nem csalódtam, sőt meglepődtem mert ilyen látványos, jó, a helyzetnek megfelelő teljesítményre nem számítottam.
Nagyjából 12 óra alatt 8 liter vizet gyűjtött össze és folyamatosan használva sok liter víz eltávolítása után érezhetően változott a klíma. Megszűnt a dohos áporodott szaghatás és két hét után már teljesen friss érzetűvé vált a levegő.
A falpenész terjedése megállt sőt 6 hét után valóban lesöpörhetővé vált.
Több hónap telt el, de a párátlanító a kívánt páratartalom beállításával – mert ennél ez is megoldható - továbbra is szakaszos üzemre kapcsolva működik és biztosítja az egész lakásban a jó levegőt. A fürdőszobában is gyorsabban száradnak a ruhák, és valóban melegebb érzetűvé vált a lakás.
Nagyon meg vagyok elégedve.
Azért írtam, hogy segítsek a döntésben  másoknak is mert nekem is jó volt az, hogy véleményeket olvashattam hiszen gondommal kapcsolatban így találtam rá a legeredményesebb megoldásra. Nem mindegy, hogy kitől és mit."
D.I.   Budapest

"Köszönöm érdeklődését, a vásárolt páramentesítő remekül működik, és úgy érzem már érződik is hatása.
Régi, kb. 100 éves, vegyes építésű házban lakom, melynél az ablakcserék után jelentősen megnövekedett a belső páratartalom. nem is hittem, hogy ennyire.
A páramentesítőből az első napokban alig győztem a vizet öntögetni, de azóta érezhetően csökkent a páratartalom.
Köszönöm a remek párátlanítót.
Stróbl József

"Vásárolt páramentesítő az első két napon 1-1tartály párát gyűtött össze.
Most már 1hét / 1tartály.
TÖKÉLETES VÁLASZTÁS EZ A GÉP !
További sok vásárlót kívánok."
Szegedi Gábor
      vásárló

"A nyáreleji esőzések miatt 20 éves, teknőszigetelésű házunk  alagsori helyiségeinek falai felszívták a nedvességet, kb 60 cm magasságig sok helyen a festés is lepergett. Kb 6 hete vettük - hosszas internetes böngészés, utánjárás, Önnel történt e-mailezés + telefonos beszélgetést követően - a Trotec páramentesítőt, azóta folyamatosan üzemel a párátlanító, váltogatva a 3 helyiségben, igen csendes és hasznos "családtagnak" bizonyult. A páratartalmat a kezdeti 75-80%-ról levitte 60% körülire,  már közel 150 liter vizet összeszedett, a falak kiszáradtak, lassan vissza lehetett tologatni a bútorokat a helyükre, egyelőre újabb penészedést sem tapasztaltam. A fűtetlen helyiségben (18 fok alatt) a hatásfoka valamelyest rosszabb, de 65% páratartalomnál még itt is napi 2 liter körül teljesített. A  szárító-vasaló helyiségben (22-23 fok) viszont lenyűgöző a hatása, a ruhák is sokkal hamarabb száradtak ...  Gondolom, hamarosan áttérhetünk a szakaszos üzemmódra.
Nagyon örülök a vásárlásnak,  jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt a párátlanító berendezést"
További jó munkát kívánok:
Szalai Erika

"Köszönöm érdeklődését, ritka az ilyen figyelmes kereskedő mostanában.
A páramentesítő berendezéssel kapcsolatban csak a maximális elégedettségemről tudok beszámolni.
Mikor a párátlanító megvásárlása mellett döntöttünk, igencsak el voltunk keseredve, melynek mára nyoma sincs!
A megvásárlást követő első héten folyamatosan üzemeltettük a párátlanítót, mellyel az igen magas páratartalmat (nem ritkán 75% körüli érték) már az első 3 napot követően 60% környékére sikerült leszorítanunk. Majd a következő napokban mindez még tovább csökkent és az 50% körüli értéken beállt. Ennek pozitív hatást hőérzetünkben, a falakon és az ablakokon addig megjelenő nedvesség és gombatelepek eltűnésén vettük észre első sorban.
Mostanában már csak alkalmanként megy a párátlanítás, főleg mikor kedvesem nagy mennyiségű ruhát tereget abban a helyiségben, ahol a páramentesítő is található. Tapasztalatunk az, hogy ruháink az alacsonyabb állandó páratartalom miatt, valamint egy-egy nagyobb mennyiségű mosott ruha kiterítése után történő páramentesítő bekapcsolást- és max. egy éjszakán keresztüli üzemeltetését követően- gyorsabba száradnak és a korábbi rossz, nedves illatú ruháink (pedig rettenetes mennyiségű öblítőt használtunk) helyett végre nem érezzük a „nedves szagot” és nem rettegünk a penészfoltok megjelenésétől.
A páramentesítő vásárlási folyamatára vonatkozóan is engedje meg hogy egy rövid visszajelzést adjak:
Gyors, korrekt és vevő oldali megközelítést tapasztaltam.
Így összefoglalva azt hiszem csak maximális elégedettségemről tudok beszámolni."
További sok sikert kívánva:
Horváth Balázs

"Nagy örömmel írhatom Önöknek, hogy maximálisan meg vagyok elégedve a Trotec páramentesítő gépükkel, melyet néhány héttel ezelött vásároltam.

A helyzet, mely 8 éve épült társasházi lakásunkba uralkodott, már nagyon elkeserített. A műanyag nyílászáróink maximálisan szigetelik a lakást, és sajnos a külső szigetelés is hiányzik. Mindezeknek köszönhetően 80% körüli páratartalom jellemezte az É-i és K-i fekvésű szobákat. Sajnos a gyermekeim asztmás rohamai is ennek megfelelően sűrűsödtek.
Ennek a páramentesítő gépnek köszönhetően viszont néhány hét alatt rendeződött a dolog. Kezdetben több l vizet gyűjtött, és ürítettem a tartályból, de ez mostanra "normalizálódott":) Még most is 24 órán át üzemben van a párátlanító, de már elegendő a "Normál" szinten tartó funkciót használnunk és így 50-60% közé esett a páratartalom. A falakon kicsapódott víz még nem száradt ki teljesen, de szemmel láthatóan szépen javul a kép:)
A gyermekek asztmáját szinten tudom tartani, ami a legnagyobb "nyereség", ha szabad ilyet írnom:)
Nagyon szépen köszönöm a gyors és korrekt kiszolgálást és azóta is mindenkinek ajánlom a párátlanító készüléket. 
köszönettel:
Róbertné Spur Tímea

"Néhány napja rendeltük önöktől a TROTEK TTK 50S párátlanítót, amely már kb. 30 liter vizet ki is választott a lakásunk légteréből. Béreljük ezt a lakást, és sajnos a tökéletes szigetelés és a műanyag nyílászárók miatt igen magas (70%) a rel. páratartalom, a szellőztetések ellenére is
penészfoltok jelentek meg a lakásban. A páramentesítő berendezéssel 60%-ra sikerült levinni egy nap alatt a rel. páratartalmat. Egyelőre
non stop működik - csendesen, megbízhatóan. Elégedettek vagyunk a termékükkel, kifogástalanul működik, pontosan úgy, ahogyan a weblapon
leírták. Köszönjük a korrekt tájékoztatást, a pontos információkat, és a gyors kiszolgálást, valóban hasznos és jó vétel volt ez a típusú párafaló."
Köszönettel: Keserű Zsolt

"Az Önöktől vásárolt Trotec páramentesítő készüléket kíváncsian figyeltük, hogy a leírtakat teljesíti-e, vagy csak az áramot fogyassza. Meggyőzött a működése, hogy a pince levegőjéből kivont pára, melyet víz formájában minden reggel kiöntök, kedvezően befolyásolta a penész szag megszűnését.
A párátlanító jól és hasznosan működik.
Kiss Gábor

"Az Önöktől vásárolt páraelszívót rendszeresen használjuk, átlagosan napi 8 órát üzemel. 23 éves lakótelepi lakásban lakunk, ahol az ablakok és a sarkok hőhídjainál komoly gondok voltak. Kezeltük vegyszerekkel, belülről szigeteltük a falakat, emiatt gyakrabban festettük, tapétáztuk a helyiségeket. Ennek ellenére tartós szellőztetések után is, reggelre ablakaink belső oldalán folyt a kicsapódott víz. A magas pára ellen a "passzív" kloridos "tablettás" párakicsapással próbálkoztunk éveken át, sikertelenül. A páramentesítő gép indulásakor lakásunkban 82%-os páratartalom volt, amit több hetes üzem után, 60%-ra tudtunk mérsékelni. A párátlanító bejárta a lakás összes  helyiségét. A penészesedés azóta megszűnt. A lakás nyirkos szaga eltűnt, ablakaink szárazak. Ruha szárításkor, vasaláskor is használjuk a páramentesítő berendezést. A szellőztetések és a gyakori párátlanító üzem mellett sem sikerült azonban még a páratartalmat tartósan 55-60 % alá vinnünk. A géppel még most is naponta 3-5 liter vizet tudunk "kinyerni" a lakás levegőjéből.  Sok páramentesítőt megnéztem az interneten, mielőtt Önöktől vásároltam volna. De teljesítmény és ár/érték  (fogyasztás) alapján az Önök páramentesítő gépét választottam. - és nem bántam meg."
Tóth József
Tatabánya

"Igen, maximálisan elégedett vagyok a páramentesítő géppel. A párátlanító tényleg a honlapon leírt hatékonysággal működik, tehát mindenkinek, aki a falak vizesedése okozta kellemetlen problémákkal küzd csak ajánlani tudom. Hála és köszönet!"
Adamkó Dávid

"Nagyon örülök, hogy az Ön által ajánlott Trotec TTK 50S 18 l/nap típusú páramentesítő készüléket megvásároltam. Pár hete helyeztem üzembe, hihetetlen, hogy mennyi vizet gyűjt össze: azóta nem penészesedik, nem nyirkos a fal, szárazak a bútorok.  A sok nedvességtől felpúposodott parketta visszahúzódott, megszűnt a lakás dohos szaga, sokkal kellemesebb a levegő.
Nagy reményeket fűztem hozzá és nem csalódtam, mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon elégedett vagyok a párátlanító készülékkel és a kiszolgálással: megrendelés után a páramentesítő kiszállítása a megbeszélteknek megfelelően, pontosan és korrekten történt. Köszönöm és sok sikert munkájukhoz, másoknak pedig a vásárláshoz!"
Sipos Emma, Budakeszi

"Teljesen elégedettek vagyunk. Azóta ketten is vettek Önöktől ilyen páramentesítő berendezést az ajánlásunkra."
 
"Köszönöm, hogy megkeresett és érdeklődik a páramentesítő iránt. Igen elégedett vagyok a párátlanítókkal. Az irodánk egy fél-pince szinten van. Sajnos a talajvíz feljött a nyár elején. A vizet a falak is felszívták és nagyon megemelkedett a páratartalom. Elkezdtek rohadni a falak és úgymond rohadni az iratok is. Elegem lett ebből. Ekkor találtam rá az Önök párátlanító készülékeire. A páramentesítő kb. 2 hét alatt kiszárította a falakat és eltűnt a penész. Most már újra friss a levegő is és újra élvezzük, hogy a pincénkben hűvösben lehet dolgozni. Néha még most is bekapcsol a párátlanító, ha megemelkedik a páratartalom. Folyamatosan készenlétben tartom, nehogy újra megjelenjen az ellenség. Ja, és a hangja is tűrhető, simán lehet mellette dolgozni."
Géza
Kecskemét

"Köszi, tényleg jól működik, megérte"
én
 
"Köszönöm az érdeklődését. Igen, meg vagyok elégedve a párafalóval. Beázott a pincém és erre kerestem megoldást. Bevallom őszintén, kicsit kételkedtem, hogy valóban működni fog a dolog. Szkeptikus voltam, mert amíg velem nem történt meg, hogy elöntötte a víz a pincémet, addig nem is hallottam ilyen párátlanító szerkezetről. Gondoltam azért teszek egy próbát, mert kezdett elviselhetetlenné válni a doh szag, mely egyre inkább feláramlott a lakótérbe is. Sőt elkezdett málni a vakolat. Nem halogathattam tovább. Hihetetlen volt számomra, hogy a párátlanító tartályát már az első nap négyszer kellett ürítenem. Azért eltelt egy hét mire teljesen megnyugodtam. Akkor láttam először, hogy a falak is kezdenek száradni. Azóta a pincém újra a régi és újra szívesen megyek le, főleg így nyáron mikor fent tikkasztó hősége van. Hálásan köszönöm és további sok elégedett vásárlót kívánok Önöknek!"
 
Tóth Tihamér
Zalaegerszegről
 
"Helló! Köszi, hogy megkérdezted! Tényleg bevált a páramentesítő. Igen, elégedett vagyok."

Gyarapítsa Ön is az elégedett vásárlók táborát és szüntesse meg a penészt a Trotec MD 02-16 páramentesítő készülékkel!
A vásárláshoz kérem kattintson erre az ikonra: 

 
 
[+ további leírás] [- kevesebb leírás]
Trotec  MD 02-16
Értékelés:
Gyártó:Trotec 
3 ajánlat: 49.900 - 56.900 Ft
Árösszehasonlítás Vélemények a Trotec  MD 02-16 termékről
Terméknév
Ár
Szállítás Készletinfó Bolt   
 610 HA - Párátlanító, penészmentesítő - max. 12 l/nap, 30 m2-ig

610 HA - Párátlanító, penészmentesítő - max. 12 l/nap, 30 m2-ig

49.900 Ft

Érdeklődjön partnerünknél

Akciós! Bolt info Értékeld a boltot!
 Trotec TTK 50 E Párátlanító - penészmentesítő 31 m2-ig - max. 16l/nap

Trotec TTK 50 E Párátlanító - penészmentesítő 31 m2-ig - max. 16l/nap

56.900 Ft

Érdeklődjön partnerünknél

Akciós! Bolt info Értékeld a boltot!
 Párátlanító penész ellen 50 m2-ig - Trotec TTK 50 E

Párátlanító penész ellen 50 m2-ig - Trotec TTK 50 E

56.900 Ft

1.900-ft

Akciós! Bolt info Értékeld a boltot!