MALL.HU

Bolt információ

1222, Budapest, Nagytétényi út 112
061 205 3006
www.mall.hu

Hétfőtől – Péntekig  09:00 – 18:00

Az Internet Mall Hungary Kft. 2005-ben alakult meg az online kereskedelem terén piacvezető csehországi Internet Mall leányvállalataként.

MALL.cz már 2000 óta jelen van az internetes kereskedelemben. Az évek során vezető pozícióba került a cseh piacon. Az anyacég több mint 45 webáruházat működtet hazánkon kívül Lengyelországban, Szlovéniában és Szlovákiában.

A cégcsoport fő célkitűzése a vásárlói szokások átalakítása, és a szolgáltatások színvonalának folyamatos emelése.

Egyre több ember találja egyszerűbbnek és célravezetőbbnek az internetes vásárlást Kelet- és Közép-Európa szerte. Mi számukra szeretnénk maximális vásárlási élményt biztosítani a teljes körű ügyfélszolgálat mellett, megbízható, minőségi termékek legszélesebb választékát kínálva.

Termékpalettánkon szerepelnek:

Nagykonyhai gépek: mosógépek, mosogatógépek, hűtőszekrények, fagyasztók, páraelszívók, sütők, tűzhelyek, szárító berendezések.

Háztartási kisgépek: vasalók, kávéfőzők, porszívók, szódagépek, kenyérpirítók, kenyérsütők, szendvicssütők, vízforralók, robotgépek, robotporszívók, gyümölcscentrifugák.

Elektronikai termékek: televíziók, DVD lejátszók, Blu-Ray lejátszók, házimozik, hangfalak, MP3/MP4 lejátszók, rádiók, lemezlejátszók, diktafonok, autórádiók

További termékeink: fényképezőgépek, videókamerák, objektívek, laptopok én notebook, laptopok én notebook, tabletek, mobiltelefonok, nyomtatók, monitorok, kerékpárok, sportruházat, kerti gépek, kerti szerszámok, fűnyírók, medencék, hajvasalók...stb.

Megjegyzések a boltról

6.
[Anonymus felhasználó]
2016.04.05 16:52:54
A MALL.HU Ügyfélszolgálata kritikán aluli. Számtalanszor vásároltam már online, illetve személyesen is, de ilyen hanyagsággal még sose találkoztam, mélységesen csalódott vagyok. Ha valakinek garanciális problémája lesz, ne számítson semmi jóra. A bejelentésekre nem válaszolnak, az ígéreteiket nem tartják. Már 40 napja náluk van a javításra leadott temékem, és már 15 napja ígérgetik, hogy mindjárt elkészül. Ajánlom megfontolni a vásárlást azoknak, akiknek fontos, hogy probléma esetén tisztességes és megbízható kiszolgálásban legyen részük. Soha többet nem fogok itt vásárolni.
5.
[Anonymus felhasználó]
2015.11.30 23:24:48
Nem kaptam meg mindent, amit rendeltem, lekezelő stílusban reagáltak a leveleimre.
4.
[Anonymus felhasználó]
2015.03.17 07:26:41
Vásároltam egy HECHT 6280 XL elektromos kerti aprítót. sajnos a magyar nyelvű használati utasítás hiányzik. Van egy "pillanatnyi nyomógomb " hely rajta, legalábbis az angol nyelvű leírás szerint. Az én gépemen ott csak egy műanyag kupak van semmi több. Az ágvastagság beállítása komoly erőt vett igénybe, olyan volt mintha nem lenne rendes menet benne. Működik, de többet vártam tőle.
3.
[Anonymus felhasználó]
2013.11.15 17:11:29
Nemáár!
Én is rendeltem már tőlük, SAJNOS!
A számlát lefelejtették, azt mondták majd e-mail -en esetleg kaphatok.
És legalább 10 napot vártam a gázlapomra.
Magyar garit ígértek és magyar leírás sem volt a csomagban, félek hogy a garanciát sem fogom tudni érvényesíteni, ha valami gond lenne.
Szerintem a pozitív értékelést maga a bolt írta, de persze ez csak a véleményem, nem tuti csak megérzés. Mende Szabolcs
2.
[Anonymus felhasználó]
2013.11.14 16:33:09
Teljes mértékben elégedett vagyok. Pontos, precíz. Segítőkész eladók.
1.
[Anonymus felhasználó]
2013.11.01 21:10:22
Gyors, pontos, megbízható!Minden a legnagyobb rendben volt. Délelőtt megrendeltem, este már otthon volt a termékem.