Láng Sport Kft.

Bolt információ

1067, Budapest, Teréz Krt. 11.
+3613400-400
www.langsport.hu

Nyitva tartásunk üzletenként változó. Kérjük tájékozódjon a www.langsport.hu oldalon.

 

Szállítás: 

Dobozos házhozszállítás:

* 10.000.- Ft alatt 1.980.- Ft
* 10.000.- Ft feletti megrendelésnél Cégünk átvállalja a szállítási költséget dobozban történő átadás esetén, így szerződött csomagküldő szolgálatunk ingyenesen szállít Magyarország egész területén dobozban minden táplálékkiegészítőt,kardió-és fitneszgépet,illetve fitnesz kiegészítőt.

Szerelési igény esetén, kérjük tanulmányozza át díjtáblázatunkat az alábbi oldalon:

http://langsport.hu/pages/show/szallitas

Láng Sport 20 éve nyitotta meg első üzletét Budapesten, mellyel első magyar cégként kezdte megismertetni a sportolókat a táplálékkiegészítők széles skálájával. A Scitec csoporttal való közös munka eredményeként lefektette a táplálékkiegészítők hazai piacának alapkövét. A márka a legismertebbé, míg cégünk piacvezetővé vált a '90-es években. 

Évről évre bővülő saját üzletekkel  és viszonteladói partnerekkel rendelkező hálózatunk jelenleg Magyarországon az egyik legismertebb a fitnesz területén. 

Dinamikus fejlődésünknek köszönhetően és vásárlóink igényeit felismerve 10 éve elkezdtük a fitneszgépek forgalmazását. Az ICON, a 
világpiacon vezető amerikai fitneszgépgyártó cég bizalmát élvezzük kizárólagos importőrként, forgalmazóként, kielégítve az otthoni célra vásárló hazai vevők teljes igényeit. Szolgáltatásunk széles skálája kiterjed a táplálékkiegészítők, sportruházat, fitneszgépek értékesítésére, és ez utóbbi szállítására,szervizelésére

Hazai és nemzetközi partnereinkkel a már megszokott szakmai minőséget és megbízhatóságot garantálva folytatjuk szoros együttműködésünket, mára már valamennyi általunk megcélzott területen professzionális megoldásokat kínálunk Ügyfeleinknek. 

Tapasztalatunk, kivívott szakmai elismertségünk és elért eredményeink koncepciónk helytállóságát bizonyítják. 

Így a Láng Sportra ténylegesen igaz :„Minden ami fitnesz” Láng Sport