Bol-Dog.hu

Bolt információ

4400, Nyíregyháza, Toldi u. 97.
06 70 58 48 828
www.bol-dog.hu

Egész évben, minden nap

Ha igazán ötletes ajándékot keresel kedvencednek, barátaidnak, családtagjaidnak, vagy a párodnak, akkor most kiváló alkalmad nyílik rá, hogy egy igazán személyre szabott meglepetéssel örvendeztesd meg őket. Vagy éppen magadat! :)

 

Egyedi, fényképes és feliratos ajándék- és használati tárgyak készítésével foglalkozunk, melyek főként kutyusoknak és gazdijaiknak szólnak (pl. nyakörv, kendő, frizbi) , de természetesen mindenki igényeit szeretnénk kielégíteni (pl. bögre, egérpad, kispárna, póló...). Nézz körül webáruházunkban, és ha nem találsz valamit, írd meg egyedi elképzeléseidet és mi megpróbáljuk a legrövidebb időn belül elkészíteni álmaid ajándéktárgyát!

 

Termékeink kiváló minőségűek, a szublimációs technikával készült egyedi felületek pedig nem kopnak, napfény hatására sem halványodnak, mosással sem töredeznek be. Kiváló, időtálló ajándék, minden alkalomra, legyen az születésnap, vagy éppen Karácsony!

 

Szublimációs nyomtatás esetén a mintát egy speciális papírra nyomtatjuk, ezt a hordozót a nyomtatandó felületre helyezzük, majd rendkívül magas hőmérsékleten préselve, a festék gáz halmazállapotúvá szublimál és behatol a nyomtatandó anyagba, így intenzív és tartós nyomatot eredményez. Az egyik legjobb technológia, mert színátmenet nyomtatható vele, rendkívül intenzívek a színek, és extrém az időtállósága. Egyik legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy nincs vastagsága, a festék az anyagba szívódik. 

Megjegyzések a boltról

1.
[Anonymus felhasználó]
2017.09.20 18:54:06
Nagyon kedvesek, segítőkészek!